Muziek | Films | Games

Download Websites

Gitaar lessen

Altijd al gitaar willen leren spelen? Als je redelijk Engels kent, dan kan je op deze site een paar heel goede gitaar cursussen vinden.
Online Gitaar Lessen

Download Music, Movies and Games

Hieronder vind je een aantal downloadsites die je aan alle benodigde software zullen helpen om muziek, films en games te downloaden, tenminste als je een lidmaatschap koopt.

De downloadsite lidmaatschap prijzen liggen tussen de $20-$40, in de meeste gevallen is dit een eenmalige betaling,en geld het lidmaatschap voor altijd.

De downloadsites leveren je de software om naar muziek, films etc. te zoeken en om het te downloaden. Ook hebben ze een helpdesk waar jij als lid gebruik van kunt maken als je er even niet meer uitkomt.


Download movies at The Movie Home

The Movie Home

Een van de beste downloadsites die er zijn. Goede helpdesk en vrij makkelijk te gebruiken. Als je graag volledige films download is dit zeker een aanrader.

Word nu lid van The Movie Home

 


Movies Capital

Movies Capital

Hehe, I never imagined it would be so simple! I spent so much time trying to find the best place to download movies from, legally and was not able to find a good one! Thank you very much moviescapital!"
Commentaar van een gebruiker.

Word nu lid van Movies Capital

 


Radio2 MP3

Radio2 MP3

Software waarmee je muziek van Internet radio stations kunt opnemen zodat je het via je computer, iPod of MP3 speler kunt beluisteren.

Download Radio2 MP3

 


WII Downloads

WII Games Download

Wii Downloads Pro verzorgd al je game downloads. Download Wii, Gamecube, Nintendo 64, Super Nintendo Games.

Download al je favoriete films en TV shows naar je computer en bekijik ze op je Wii. Er is een hele grote selectie van andere software om te downloaden zoals images, ebooks, enz.!

Word nu lid van WII Media Downloads

 

 


Adult movies

Sex Films

Op zoek naar een veilige site om sex films te bekijken? VideosZ... is je beste keus. Voor $29.95 per maand kan je net zoveel top porno films downloaden als je maar wilt, of online bekijken.

VideosZ... heeft duizenden sex films waar je uit kunt kiezen, VideosZ... heeft wat jij wilt.

Word nu lid Sex Films

 

Site Map | Contact Us | ©2003 www.stroompje.nl