Muziek | Films | Games

Veiligheid

Gitaar lessen

Altijd al gitaar willen leren spelen? Als je redelijk Engels kent, dan kan je op deze site een paar heel goede gitaar cursussen vinden.
Online Gitaar Lessen

Bescherm je computer met Micro Anti Virus

Veilig Surfen

Met je computer over het Internet surfen is niet zonder gevaar. Speciaal als je er een gewoonte van maakt om allerlei zaken te downloaden. Vooral bij het downloaden van gratis muziek of bij het gratis films downloaden moet je erg oppassen. Het komt nogal eens voor dat je op die manier ook spy ware, ad ware of misschien zelfs wel een virus download. Het is dan ook heel verstandig om je computer te beschermen tegen al dit soort rotzooi. Ook in de computer wereld geld, voorkomen is beter dan genezen.

Bescherm je computer met Micro Anti Virus


Wat is Spy Ware ?

Spy Ware zijn kleine computer programmas die zich, vaak zonder dat jij het weet, ergens op je harde schijf verstopt hebben. Ze zijn instaat om veel van wat jij op de computer doet door te sturen naar degene die de spy ware verspreid. Zo kunnen ze onder andere doorgeven welke websites jij bezoekt, ze kunnen je mail lezen en ze kunnen soms ook zien wat jij op de computer aanslaat,( zgn key loggers) Vooral deze soort kan erg gevaarlijk zijn als je bv. paswoorden intyped,of je credit card nummer! Als je een Internet verbinding hebt via een telefoon lijn is er een mogenlijkheid dat een Spy ware programma een verbinding maakt met een 0900 nummer, wat jouw een fikse rekening kan opleveren.

Hier kan je je computer gratis scannen

Wat is Ad Ware ?

Ad ware zijn programmas die op je computer zijn geplaatst om pop-ups en andere reclame te maken. Soms veranderen ze je start pagina, of plaatsen ze een surfbar op je P.C. Ook kunnen ze je zoek resultaten veranderen.
Je krijgt dan de zoek resultaten te zien die deze adverteerders willen dat je ziet.

Scan je computer met No Ad Ware

Bescherming

Voorkomen is beter dan genezen is een oud gezegde, maar in deze moderne computer tijd geld het nog steeds. Het geeft een hoop gedoe om je computer schoon te maken als hij besmet is geraakt met spyware en/of adware. Veel problemen zijn simpel te voorkomen door je computer met Micro Anti Virus te beschermen.

Bescherm je computer met Micro Anti Virus

Site Map | Contact Us | ©2003 www.stroompje.nl